Letselschade

Zeker bij letselschade gaat dit op: Het laatste wat u eigenlijk kunt gebruiken is de hele rompslomp om de schade te regelen, met soms stugge verzekeraars als tegenpartij. U hebt wel voldoende aan uw hoofd met betrekking tot uw herstel, of dat van uw partner, kinderen, ouders, etc. Wist u dat 9 van de 10 letselschadezaken worden "geregeld" en hier geen rechtszaak aan te pas komt. Wij helpen u graag om een goede letselschaderegeling uit het vuur te slepen. Hierbij gaan wij met uw tegenpartij in contact, voeren de juridisch onderbouwde correspondentie, stellen een schadestaat voor u op en onderhandelen over wat de schadevergoeding zou moeten zijn. Hierbij kijken wij altijd naar wat de situatie zou zijn indien het betreffende letsel niet zou hebben plaatsgevonden, bijvoorbeeld alle misgelopen inkomsten, maar ook arbeidskansen en nog veel meer aspecten die om de hoek komen kijken. 

Als er een "medische eindtoestand" is bereikt - wat betekent dat het letsel niet meer verergerd of reeël inschatbaar is dat het letsel niet meer verergerd - kan ook de totale eindschade worden berekend. In de tussentijd regelen wij voorschotten voor u bij de tegenpartij, zodat u zolang verder kunt. Indien wij van de tegenpartij een eindbod ontvangen zullen wij bekijken of dit reeël is en u hierin adviseren. U beslist altijd zelf of u een bod wel of niet accepteert, als u een bod niet accepteert onderhandelen wij voor u verder. Indien wij constateren dat er geen hoger bod in zit, zullen wij dit u ook adviseren. Mocht u toch verder willen gaan, zal het komen tot een procedure. Bij procedures bij het kantongerecht kunnen wij u ondersteunen bij bedragen tot €25.000, daarboven kunnen wij uw dossier warm overdragen aan een advocatenkantoor in ons netwerk, die dan voor u de procedure bij rechtbank/gerechtshof/hoge raad kan voeren.

Wist u dat bij een letselschadezaak de kosten betaald dienen te worden door de tegenpartij (veelal verzekeraars). U heeft dan geen kosten voor juridische bijstand. Dit is vanaf het moment dat uw tegenpartij/verzekeraar van de tegenpartij de aansprakelijkheid aanvaard. Vanaf dan is het een kwestie de hoogte van de schade te bespreken, maar daar heeft u wel juridische bijstand voor nodig en deze wordt door hen vergoed. Wij kunnen na een intakegesprek bezien of de zaak voldoende juridische kans heeft dat de aansprakelijkheid aanvaard wordt, in dit geval bieden wij u kosteloos aan om u bij te staan tot de aansprakelijkheid is erkend, daarna vergoed de tegenpartij de kosten. Wij nemen de behandeling van uw letselschade zeer serieus. Wij hebben een mensgerichte benadering en beseffen dat personen met letselschade het al moeilijk genoeg hebben. 

Maak een Gratis Website met JouwWeb